заболени

Пронајдени се 43 резултати на тема „заболени“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Одговорност од бездушниците Филипче и Заев, 20 медицински лица заболени од корона од само една болница

Ситуацијата со корона вирусот е алармантна. Дваесет медицински лица заболени на една клиника во рамки на кампусот клиники Мајка Тереза....
Вести

Од заболените со Ковид-19 најголем процент се над 60 години, благо зголемување има кај лица од 30 до 39 години и од 20 до 29 години

Од заболените 917 случаи со Ковид-19 во периодот од 29 јуни до 5 јули, најголем процент (22,9 отсто) се лица на возраст над 60 години, а 19,9 отсто...