забелешки

Пронајдени се 4 резултати на тема „забелешки“
Вести

Кaракамишева за Законот за ЈО: Пред нас е своевидна камуфлажа на балканските решенија кои се кријат зад европски стандарди!

Свои забелешки на предлогот на законот за јавното обвинителство на јавната дискусија организирана во Собранието на Македонија изложи...