вудсток

Пронајдени се 5 резултати на тема „вудсток“
Култура

Како го замразив социјализмот и никогаш не успеав да го засакам капитализмот (Исповед на еден пензиониран рокер)

Еден ден нашиот другар Вања дотрча на корзото задишан како антички гласник и возбудено ни соопшти дека во Англија се појавиле „тинеждери!?”...