возила

Пронајдени се 101 резултати на тема „возила“
Хроника

На подрачјето на Охрид и Струга извршена контрола на 87 возила кои вршат јавен превоз на патници – 25 од нив упатени на технички преглед

При сообраќајни контроли извршени на 19.10.2021 година во времето од 08 до 12: часот, полициските службеници на подрачјето на Охрид и Струга,...