воздух

Пронајдени се 29 резултати на тема „воздух“
Вести

Ѓорче Петров се соочува со рекордна загаденост на воздухот: Граѓаните на општината со барање до Град Скопје и МЖСПП

Сервисирање и повторно пуштање во употреба на мобилната мерна станица за регистрирање на аерозагадувањето, како и поставување нова...
Вести

Пред масовниот протест на „Зелена револуција“, организаторите добиле покана од Заев: Еве што му одговорија граѓаните на премиерот

Непосредно пред почетокот на петочниот Марш кој ние, 29 граѓански здруженија и организации од цела држава, заеднички го организиравме...