волци

Пронајдени се 12 резултати на тема „волци“
Вести

Отворено писмо од дел од „Волците“ до Ковачевски: Предавството од своите боли повеќе од куршумот на непријателот

Дел од припадниците на единицата „Волци“ се огласија преку отворено писмо по повод, како што велат лагите на премиерот Ковачевски...
Вести

ОВАА СЛИКА Е ДОКАЗ ЗА КАТАСТРОФАТА ВО МАЛЕШЕВИЈАТА ПО ПОЖАРИТЕ: Волци слободно се шетаат, немаат засолништа и бараат храна

Волци кои слободно шетаат во малешевските ниви барајки храна и засолниште од пожарите е само еден од примерите за огромната катастрофа...