Воислав Зафировски

Пронајдени се 5 резултати на тема „Воислав Зафировски“
Вести

Зафировски: Метлата на Заев беше предупредување до директорите да ги натераат вработените да гласаат во вториот круг

Најавената метла беше предупредување  до директорите по институциите, владини и државни да ги стиснат своите вработени и да ги изнесат...