воени злосторства

Пронајдени се 22 резултати на тема „воени злосторства“
Вести

Од специјалното обвинителство за воени злосторства извршени на Косово не откриваат во која улога Ахмети оди во Приштина да даде исказ

Без разлика дали ќе биде избрана нова влада или не, лидерот на ДУИ за десет дена односно на -ри и на 3-ти септември нема да биде во пратеничкото...