вмро-дпмне ок штип

Пронајдени се 8 резултати на тема „вмро-дпмне ок штип“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ ОК Штип: Јасно е дека докторот Николов преку градоначалничката функција бара спас за фамилијарната фирма пред стечај

Согласно Хипократовата заклетва, неетички е во време на светска пандемија на сметка на здравјето на граѓаните, доктор да гледа политички...
Општини

ВМРО-ДПМНЕ ОК Штип: Дали раководството на СДСМ проблемот на работниците во Баргала гледа да го скрие „под тепих“

Бројните реакции на работниците во Баргала и други локални фирми, не го активираат алармот на власта за покренување на санкции за прекршувањето...
Општини

ВМРО-ДПМНЕ ОК Штип: Бараме одговорност за односот на директорот на училиштето бидејќи правото на протест е основно човеково право загарантирано со устав

Запрепастени сме од настапот на директорот на средното училиште „Коле Нехтенин” кој со закани сака да го спречи најавениот протест...
Општини

ВМРО-ДПМНЕ ОК Штип: Наместо развојни политики и капитални инвестиции, нашата општина две години тоне во безидејноста на Градоначалникот

Наместо развојни политики и капитални инвестиции, нашата општина две години тоне во безидејноста на Градоначалникот, ова денеска преку...
Општини

ВМРО-ДПМНЕ ОК Штип: Време е да се споредат фактите со ветеното, за да можат граѓаните самостојно да извлечат заклучок за неработењето на градоначалникот

Помина една година откако пред граѓаните на Општина Штип, без да штедите зборови, за да седнете на градоначалничката фотелја, ветувавте...