вмро-дпмне ок ѓорче петров

Пронајдени се 5 резултати на тема „вмро-дпмне ок ѓорче петров“
Вести

Членови на ОК Ѓорче Петров посетија неколку првачиња и им подарија училишен прибор: Детската насмевка за нас нема цена

По повод почетокот на новата учебна година, членовите на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорче Петров во текот на денешниот прв училишен ден посетија...