вмро-дпмне охрид

Пронајдени се 13 резултати на тема „вмро-дпмне охрид“
Општини

ВМРО-ДПМНЕ Охрид: Повеќе од недела дена нема никаква реакција од страна на властите за бесправното узурпирање на брегот на Охридското Езеро

Повеќе од недела дена нема никаква реакција од страна на властите за бесправното узурпирање на брегот на Охридското Езеро, ова денска...