вмро-дпмне гази баба

Пронајдени се 4 резултати на тема „вмро-дпмне гази баба“
Скопје

Петровска: Автокоманда три години е заборавена од градоначалникот Борис Георгиевски, ветувања многу – реализација нула

Ви се обраќам денес со цел да ве информирам за сето она што се случуваше или подобро речено не се случуваше изминативе три години во...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ ОК Гази Баба: Градоначалникот Борче Георгиевски продолжува со насилничкото владеење во Општина Гази Баба

Градоначалникот Борче Георгиевски продолжува со насилничкото владеење во Општина Гази Баба, ова денеска на прес-конференција го истакна Елизабета...
Вести

Кутлешовски: Борче Георгиевски во обид да влијае во работата на директорите на училиштата за да ги мести јавните набавки во иднина

Градоначалникот на Гази Баба, Борче Георгиевски, на најгруб начин се меша во работата на директорите на основните училишта во Гази Баба....
Вести

Донев: Градоначалникот на Гази Баба, Борис Георгиевски со прекршување на правилата за работа на Месни и Урбани заедници

Градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски со прекршување на правилата за работа на Месни и Урбани заедници, преку еден...