влатко ѓорчев

Пронајдени се 139 резултати на тема „влатко ѓорчев“
Вести

Ѓорчев: Кадровските списоци на СДСМ донесоа граѓаните на Македонија, народот преку даноци и економијата да плаќаат 20.000 нови партиски војници

Изминативе два дена Зоран Заев не даде никаков одговор, на кој начин и врз основа на кој критериум ќе ги спроведува масовните отпуштања...
Вести

Ѓорчев до Царовска: Дали со овој закон што го предлагате ќе се избрише бракот како заедница помеѓу еден маж и една жена?

Би ве замолил да одговорите на неколку прашања. Прво зошто од овој закон кој што го предлагате вие и Зоран Заев се брише бракот како заедница...
Вести

Ѓорчев се сретна со претседателот на парламентот на Австрија, сенатори од САД и лидерот на опозицијата од Албанија

За време на својата посета во Виена пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ како шеф на македонската делегација во ПС на ОБСЕ оствари повеќе билатерални...
Вести

Ѓорчев пред ЕПП и ОБСЕ: Во Македонија се случува политичко насилство, прогон, изборни кражби и економски колапс 

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев имаше  обраќање пред парламентарците на парламентарното собрание на ОБСЕ за време на зимската...