владо јовановски

Пронајдени се 11 резултати на тема „владо јовановски“
Вести

Јовановски: Барам само праведно и чесно судење, за да се дојде до правдата и вистината, како би се тргнал овој жиг од моето име

Милост може да бара само тој, кој што е виновен… Јас не се чувствувам виновен и не барам милост!, ова преку Фејсбук статус го објави...
Вести

Поранешниот директор на Драмски, Вељановски до притворениот Владо Јовановски: „Брату, овој пат ти ја плаќаш сметката“!

Не престанува поддршката на колегите, блиските и македонската јавност воопшто- на социјалните мрежи, за притворениот актер, обвинет...