Владимир Милошев

Пронајдени се 5 резултати на тема „Владимир Милошев“
Вести

Дрска селективност на грбот на граѓаните: За народот казни, за несовесниот доктор и партиски другар заштита од Министерство за здравство

Македонските граѓани за непочитување на мерките и препораките добиваат казни. Оние кои сакаа да ја испочитуваат вековната традиција...
Вести

Скандалозно однесување на екс-соработникот на Филипче: Граѓаните плаќаат дебели казни, несовесниот доктор става пациенти во ризик (ФОТО)

Речиси цела година водат неуспешна битка за справување со коронавирусот, а наместо да понесат одговорност, ги обвинуваат граѓаните...