владимир ѓорчев

Пронајдени се 26 резултати на тема „владимир ѓорчев“
Вести

Ѓорчев: Нема да гласам за уставните измени за промена на уставното име на Република Македонија- jасен е ставот на народот, гласачите и членството

Нема да гласам за уставните измени за промена на уставното име на Република Македонија. Македонија е мојот идеал и вечна љубов. Тоа е...
Вести

Ѓорчев: Владата на Заев донесе демографски колапс, рецесијата на наталитетот е фрапантни минус 6,3 % родени бебиња

топ Она што се случува на Република Македонија со Владата на Зоран Заев е дека Република Македонија буквално исчезнува. Се случува демографска...
Вести

Ѓорчев: Од 46 сега цената на дизелот ќе биде 63 денари, СДСМ и Заев да го прифатат предлогот од ВМРО-ДПМНЕ и да ја анулираат акцизата која ја наметнаа

Сведоци сме дека недела по недела, месец по месец, откако дојде Владата на Зоран Заев и Драган Тевдовски, цената на дизелот оди нагоре....
Вести

Ѓорчев: ВМРО-ДПМНЕ ќе предложи намалување односно укинување на акцизата за дизелот од 3,5 денари која што ја воведе владата на Заев

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе предложи намалување односно укинување на дополнителната акциза за дизелот од 3,5 денари која што...