високи температури

Пронајдени се 14 резултати на тема „високи температури“
Вести

Од високите температури во Македонија страдаат и земјоделските насади: Пченката на самото растение се претвора во пуканки (ФОТО)

Од високите температури кои што ја зафатија Република Македонија страдаат и земиоделските насади. Имено, земјоделските насади како...