виница

Пронајдени се 27 резултати на тема „виница“
Вести

Јанушев на средба со ловното здружение од Виница: Се обврзавме на целосна ревизија на постапките со кои беа одземени ловишта во изминатиот период од 4 години

Во Виница се сретнавме со членовите на ловното здружение. Разговаравме за нашите проекти од програмата кои се однесуваат на оваа гранка. Се...
Вести

Мицкоски: Не е правда ако младите заминуваат надвор од Македонија, а Мира Дизел ќе ги окупира со половина семејство државните институции

Поминавме низ многу градови, многу села. Посетивме поголеми и помали места. Иста е маката, ист е чемерот, ист е јадот кај нашите сограѓани....