вице заев

Пронајдени се 25 резултати на тема „вице заев“
Вести

Николоски: Имам полно право да изнесувам свои ставови, гледишта и мислења како и критики кон власта во својство на потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ

На крај сме на оваа без смислена тужба за клевета од страна на Вице Заев кон мене и затоа би сакал да искоментирам нешто правно и политички....
Вести

„Непобитен факт е дека Вице Заев е дел од структурите кои вршеа притисок, уцени и закани врз пратеници за да гласаат ЗА уставните измени“

Со интервјуто на братот на Зоран Заев, Вице Заев само се официјализираше новата коалиција Зоран Заев, Вице Заев и Сашо Мијалков. Иако...