вето

Пронајдени се 6 резултати на тема „вето“
Вести

Андоновски: Зошто Димитров го криеше документот со кој од нас се бара откажување од македонскиот јазик, историја и малцинство како услов за продолжување на европските интеграции?

Зошто Димитров го криеше документот со кој од нас се бара откажување од македонскиот јазик, историја и малцинство како услов за продолжување...