ветеран

Пронајдени се 5 резултати на тема „ветеран“
Познати

На 100-годишна возраст почина Сер Том Мур, ветеран од втората светската војна откако бил позитивен на коронавирусот

Капетанот Сер Том Мур, ветеран од втората светска војна, кој собра скоро 39 милиони фунти за NHS добротворни цели за време на првото коронавирус...