Весна Кусакатска

Пронајдени се 9 резултати на тема „Весна Кусакатска“
Вести

Кусакатска: Над 10% од учениците нема да имаат можност да следат онлајн настава и да продолжат со образованието, бидејќи Царовска ќе ги укине печатените учебници

Мила Царовска, министер за образование и наука, најави дека ќе ги укинува печатените учебници, а учениците на располагање ќе имале електронски...
Вести

Кусакатска: Владата шири лажни вести и го злоупотребува Финскиот модел за правдање на својата неуспешна концепција

Слушнавме дека предложената концепција за реформа на основното образование од страна на министерката Мила Царовска била по урнек на...