весна дамчевска илиевска

Пронајдени се 6 резултати на тема „весна дамчевска илиевска“
Вести

Дамчевска- Илиевска: Кај министерството за финасии не постои расположение за прифаќање на амандманите од опозицијата

На денешната собраниска седница пратеничката Весна Дамчевска Илиевска зборуваше за амандманот со кој се смета да се обезбедат средства...
Вести

Дамчевска Илиевска: Жалам што не се покажува разбирање за есенцијалните потреба на жителите на Бутел како што е канализација, асфалтирање и осветлување

На денешната седница на Комисија за финансирање и буџет имаше обраќање пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Весна Дамчевска Илиевска....