венеција

Пронајдени се 25 резултати на тема „венеција“
Вести Вести

Сведоштво на нашинец кој живее во Италија: Венеција е мртов град, од утре не одиме на работа, од семејството може да излезе само еден член!

Нашинец од Дебар кој живее со семејството во Италија за КУРИР посведочи за ситуацијата која се случува таму овие недели. Имено нашиот...
Занимливости

Видео прегледано повеќе од осум милиони пати за неколку часа: Сцени од ресторан во Венеција го заобиколија светот и го оставија без зборови

Поплавата која буквално го потопи италијанскиот град Венеција стана сериозна закана за цела Европа, но не и за тамошните жители и туристи...