велосипеди

Пронајдени се 34 резултати на тема „велосипеди“
Живот и стил

Студија: Ако сите користат велосипеди колку Холанѓаните, глобалните емисии на јаглерод би биле за 700 милиони тони помалку

Доколку велосипедите се користат во остатокот од светот до степен до кој се користат во Холандија, глобалните емисии на јаглерод би...