ванковер манчев

Пронајдени се 6 резултати на тема „ванковер манчев“
Вести

Манчев: Заев беше градоначалник на Струмица три мандати и не успеа да направи водоводна мрежа во своето родно место

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ванковер Манчев на денешната седница на Комисија за финансирање и буџет посочи дека навистина...
Вести

Манчев до Филипче: Градите куќа, а немате темел, каде ќе ги остваруваат пациентите овие права ако докторите ни бегаат од државата

Пратеникот Ванковер Манчев од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ при заседавање на Комисија за здравство посочи до...
Вести

Манчев: Ниту еден амандман на опозицијата од областа на здравството не е прифатен, ниту вметнат во новиот буџет

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ванковер Манчев од Собраниската говорница посочи дека ниту еден од 20-те амандмани на опозицијата...
Вести

Манчев: Заев во три мандати како градоначалник не успеа да постави канализација и асфалт на улици во центарот на Струмица

На денешната расправа на Комисијата за финансирање и буџет, пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Ванковер Манчев со амандман побара да бидат асфалтирани...