в.д. директор

Пронајдени се 4 резултати на тема „в.д. директор“
Вести

Христовски: Во целост ги отфрлам сите клевети и обвинувања, полека но сигурно завршува политичката династија наречена Демократски сојуз во ЈП Градски Паркинг-Скопје

На ден 08.03.2022 година, политичката партија Демократски Сојуз во јавноста излезе со соопштение во кое се искажани клевети на мое лично...