уставни судии

Пронајдени се 6 резултати на тема „уставни судии“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Уставните судии да ги вратат парите од покачувањата кои не им припаѓаат, со Заев секој суд стана како пљачката СЈО

Уставните судии да ги вратат парите од покачувањата кои не им припаѓаат. Додека во земјава народот се вори за живот тие немаат право...
Вести

Уставните судии ќе расправаат за иницијативата за застарување на делата за злоупотреба на службена должност

Уставните судии денеска на колегиум ќе дискутираат по иницијативата за член 353, став 5 од Кривичниот законик, која се однесува на застарување...