услови

Пронајдени се 12 резултати на тема „услови“
Вести

Мисајловски: Нашите деца се иднината на Република Македонија и наша должност е да обезбедиме најдобри услови за тие да останат тука

Се обврзуваме на нови 50.000 работни места. Нашите деца се иднината на Република Македонија и наша должност е да обезбедиме најдобри услови...