уши

Пронајдени се 8 резултати на тема „уши“
Занимливости

Цел живот ушите ги чистиме на погрешен начин: Доктор открива како најбезболно да го отстраниме ушниот восок

Повеќето луѓе, според експертите, неправилно ги чистат ушите. Освен стапчиња, некои луѓе користат и други, често опасни методи, кои не...
Живот и стил

ВЕДНАШ ПРЕКИНЕТЕ: Ако ги чистите ушите со стапчиња може да си направите сериозен проблем – еве кои се алтернативите

Ушниот восок е природна маст која ја штити чувствителната кожа во ушниот канал, а се формира со акумулација на мртви клетки од кожата...