управен суд

Пронајдени се 18 резултати на тема „управен суд“
Култура

Управeн суд ја поништи одлуката на Министерството за култура за избор на директор на Центарот за култура во Струмица

Управниот суд ја поништил одлуката на Министерство за култура за избор на директор на НУЦК „Антон Панов“. Судот ја уважил тужбата на...