унхцр

Пронајдени се 12 резултати на тема „унхцр“
Вести

Дали Македонија систематски се подготвува за мигранти? Проект на Правниот факултет и УНХЦР – Правна клиника за право на бегалци

Правниот факултет „Јустинијан Први“ вчера потпиша договор за соработка со Претставништвото на УНХЦР во Скопје. Потпишувањето на договорот...