улични кучиња

Пронајдени се 14 резултати на тема „улични кучиња“
Скопје

Храм Св. архангел Михаил: До кога ќе бидеме заложници – Улични кучиња ги убиваат животните во дворот на храмот (ФОТО)

Храмот „Свети архангел Михаил“ лоциран во скопската населба Автокоманда, меѓу другото познат е кај верниците по својот прекрасен,...
Вести

Улични кучиња го распарчија белиот паун кој го красеше дворот на храмот Свети Архангел Михаил-Автокоманда (ФОТО)

Официјалната страница на храмот Свети Архангел Михаил-Автокоманда денеска сподели објава во која пишува дека белиот паун кој го красел...
Општини

Ничева: Во Штип движењето е вистинска опасност, општината вети дека ќе го реши проблемот со бездомните кучиња, но не прави ништо

Во општина Штип, не само што не се решаваат проблемите, туку тие се натрупуваат, вели Весна Ничева од ВМРО-ДПМНЕ Штип. -Имено, веќе подолг...