удар

Пронајдени се 11 резултати на тема „удар“
Вести

Под будното око на научниците: Кон Земјата се движи астероид кој би можел да предизвика удар – еве за што се работи !

Астероидот 2009 JF1, според последните податоци се наоѓа на оддалеченост поголема од 375 милиони километри од Земјата, но ѝ се приближува...