убиен

Пронајдени се 41 резултати на тема „убиен“
Вести

Нарко-босот Вукотиќ, кој од МВР на Спасовски доби македонски пасош во Драчево (на име Георги Андонов), денес е убиен во Истанбул

Во Истанбул е убиен водачот на кланот Скалјар, Јован Вукотиќ, дознава „Вијести“ од повеќе извори. Вукотиќ во досиејата на тајната полиција...