твитови

Пронајдени се 226 резултати на тема „твитови“
Твитови

ТВИТЕР ГОРИ: „Овој македонски пејач има песни против сите наши соседи, само да не му текне глупости да прави“ (ФОТО)

Веста дека Ламбе Алабаковски стои позади палењето на бугарскиот клуб во Битола предизвика големи реакции на твитер мрежата. Мрежата...
Твитови

Согласно британскиот весник Фајненшл тајмс, Македонија според индексот за успешност на странските инвестиции во 2016 се наоѓаше на високото 3-то место

Согласно британскиот весник Фајненшл тајмс, Македонија според индексот за успешност на странските инвестиции во 2016 се наоѓаше на високото...
Твитови

Во последните 14 месеци цената на бензинот се зголемила за 21,5 денари, додека за дизелот цената се зголемила за 17 денари

Во последните 14 месеци цената на бензинот се зголемила за 21,5 денари, додека за дизелот цената се зголемила за 17 денари. Честитки Во последните...
Твитови

Искача премиер на прес со раката на срце и пред нацијата и се обраќа и извинува на Грција оти рекол македонска, врв на лудило

Искача премиер на прес со раката на срце и пред нацијата и се обраќа и извинува на Грција оти рекол македонска. Врв на лудило. Искача...