тв дуел

Пронајдени се 33 резултати на тема „тв дуел“
Вести

Костовски го повика градоначалникот на Бутел Смилевски да не се мачи да пишува лажни деманти и да се соочат на ТВ дуел

Тежон удар денеска за СДС Бутел. Со аргументи и докази се објави срамен договор од половина милион евра за партиски вработувања кој...
Вести

Арсовски: Господине Зоран Заев излези и прифати ТВ дуел со Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, г-дин Христијан Мицкоски

Господине Зоран Заев, ајде, ајде, излези и прифати ТВ ДУЕЛ со Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, г-дин Христијан Мицкоски! Ајде осмели се, прифати...