Туристичко угостителска комора

Пронајдени се 6 резултати на тема „Туристичко угостителска комора“
Вести

Туристичко-угостителска комора: Новите рестриктивни мерки за угостителските објекти се селективни и непрецизни

Туристичко-угостителската комора на Македонија соопшти дека новите рестриктивни мерки кои ги усвои Владата се непрецизни и селективни...