туристички агенции

Пронајдени се 20 резултати на тема „туристички агенции“
Вести

Туристичките агенции соочени со бројни предизвици, бараат континуирана финансиска поддршка за опстанок на секторот

Лиценцираните туристички агенции и водичи се со крајно лимитирана деловна активност и се соочуваат со бројни предизвици и голема неизвесност....
Вести

ВЛАСТА ПОТКЛЕКНА УШТЕ ПРВИОТ ДЕН: На граѓаните за откажаните аранжмани агенциите ќе им земаат пенали, надлежните мува не ги лази

Илјадници граѓани на Македонија овие денови, особено вчера по потврдувањето на првиот случај на коронавирус во нашата земја ги откажуваат...