туристичка дестинација

Пронајдени се 4 резултати на тема „туристичка дестинација“
Занимливости

Оваа земја може да ја тргне Франција од тронот и да стане најпосакувана туристичка дестинација

До 2030 година Кина може да ја истисне Франција од првото место по посетеност и туризам, посочува новиот извештај на Евромонитор Интернајшнл. Туризмот...