трговија

Пронајдени се 10 резултати на тема „трговија“
Вести

Состанок на француско-германската иницијатива за координација на донатори во врска со нелегалната трговија со оружје во Западен Балкан

Француско-германската координативна иницијатива денеска ќе одржи локален координативен состанок за донатори во Скопје. Министерот...