тренинзи

Пронајдени се 14 резултати на тема „тренинзи“
Фудбал

Премиер лига: На играчите нема да им биде дозволено да прават лизгачки стартови во првата фаза од продолжувањето на тренинзите

На фудбалерите од клубовите во Премиер лигата ќе им биде забрането да вклизуваат во почетната фаза на продолжување на тренинзите во...