Транспаренси Интернешнл

Пронајдени се 9 резултати на тема „Транспаренси Интернешнл“
Вести

МАКЕДОНИЈА НАЈКОРУМПИРАНА ВО ЕВРОПА: Лошата ситуација се должи на катастрофалното водство на Заев и СДСМ- излезот е смена на власта

Македонија е најкорумпирана земја во Европа. За ова потврдува и најновиот извештај на Транспаренси Интернешнл. Нашата држава „се лизна“...
Вести

Недела на падови и соочување со реалноста: Македонија со хибриден режим, најкорумпирана во Европа и со најмали плати

Македонија на врвот на табелите, но само во негативна конотација. Речиси со ниту еден успех не можеме да се пофалиме, лидери сме само...
Вести

Со резултатите на Транспаренси Интернешнл СДСМ и Заев за неколку години би го допреле дното на оваа ранг листа (ФОТО)

Македонија е во слободен пад со владата предводена од СДСМ. Ја имаме најлошата позиција во целиот регион. Пред нас е и Албанија. Сите...
Вести

Транспаренси Интернешнел ги повикува сите институции во државата да ги истражат сите незаконитости во постапката за стечај во Фени индустри

Транспаренси Интернешнел Македонија продолжува со мониторингот на постапката за стечај во Фени индустри АД Кавадарци и ги повикува...