трајко вељаноски

Пронајдени се 33 резултати на тема „трајко вељаноски“
Вести

Вељаноски: Договорот не извира од македонските интереси, а Македонија и Собранието се доведени пред свршен чин

Ваквото водење на процесот од тесна група на владеачки политичари, наместо јавни дебати за ова национално прашање, резултураше со тајни...