Трајчо Димков

Пронајдени се 15 резултати на тема „Трајчо Димков“
Вести

Димков: СДСМ со денови ја опструира работата на Постојаната анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот

СДСМ со денови ја опструира работата на Постојаната анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, обвинува Трајчо...
Вести

Димков: Зад ВМРО-ДПМНЕ стојат голем број на проекти за лицата од социјално ранливите групи како и за лицата со попреченост

На денешната собраниска комисија за труд и социјална политика во Собранието, пратеникот Трајчо Димков од редовите на ВМРО-ДПМНЕ истакна...
Вести

Димков: Патот Трстино- Голак ќе овозможи на населението од Виница подобро и побезбедно патување кон Делчево и Бугарија

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Трајчо Димков на собраниската Kомисија за финансии и буџет изјави дека патот Трстино- Голак е од исклучителна...
Вести

Димков до СДСМ: Самохрана мајка почина бидејќи остана без работа, за вие на нејзино место да вработите ваша активистка

Самохрана мајка вчера почина откако ѝ пукна срцето дека од 1 јуни ќе остане без работа во детска градинка во скопската населба Кисела...