Трајче Димков

Пронајдени се 28 резултати на тема „Трајче Димков“
Вести

Димков: Врз основа на кои критериуми Василевски е назначен од страна на Шекеринска за прв човек на военото разузнавање, доколку во минатото имал дамки во кариерата?

Довербата тешко се гради, но лесно се урива. Генерации во македонската армија и Министерството за одбрана напорно работеа за да ја стекнат...
Вести

Димков: Шекеринска да одговори за скандалот- дали за началник на Военото разузнавање назначила човек кој не поседувал безбедносен сертификат?

Каква порака им испраќа Македонија и Министерството за одбрана на нашите партнери од НАТО, доколку за прв човек на военото разузнавање...