Трајче Димков

Пронајдени се 28 резултати на тема „Трајче Димков“
Вести

Димков: Според Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ единствено решение е да се врати старото законско решение за спортот

Предлог законот за спорт кој што Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата го поднесе до Собранието на Република Македонија со...
Вести

Димков: Добро е што власта предводена од СДСМ ги поддржува реформите и законите кои биле направени од страна на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната собраниска седница пртаеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Трајче Димков за Централниот регистар за населението посочи дека оваа реформа...
Вести

Димков: Текстот на Предлог законот за извршување на санкции е најлош закон до сега кој го уредува извршувањето на санкции

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Трајче Димков на собраниска седница ги потенцираше своите забелешки околу новиот закон за извршување на санкции,...