тоше илиевски

Пронајдени се 6 резултати на тема „тоше илиевски“
Вести

ТРАГЕДИЈА: Почина Тоше Илиевски, момчето за кое Македонија се сплоти за да го излечи, сите ја изгубивме неговата битка

Не успеавме да ја добиеме битката во име на Тоше. Младото момче почина. За Тоше Илиевски имаше објавувано голем број на апели за помош,...
Вести

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Итно е потребно дарување на тромбоцити од крвната група нулта позитив (0+) за Тоше Илиевски од Скопје

На Тоше Илиевски од Скопје кој боледува од Non- Hodgkin’s lymphoma, или карцином на лимфни жлезди му се потребни доброволци со крвна груба 0+ (нулта...