тони трајковски

Пронајдени се 18 резултати на тема „тони трајковски“
Вести

Трајковски за ТНТ: Цановски не негира дека гради нелегално, повеќе од јасно е дека не сум бил поттикнат да дејствувам по нечија наредба

Поранешниот градоначалник на Општина Гази Баба, Тони Трајковски денеска ги даде завршните зборови за случајот „ТНТ”, каде посочи дека...
Вести

Трајановски за нападот на Трајковски: Крајно кукавички е во мрак да нападнеш и да избегаш, насилниците да се пронајдат

Поранешниот градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски преку социјалните мрежи се огласи во врска со нападот на екс градоначалникот...
Вести

Трајковски пред Судот: Ќе докажеме дека сме постапувале законски за „Космос“, инвеститорот го прекршил законот со цел поголема финансиска добивка

Во оваа судска постапка ќе докажеме дека во основниот проект кој што е доставен од инвеститорот и одобрен од општината прикажани се...
Вести

Хаотично рочиште за „ТНТ“: Судијата скратува говори на одбраната, нема увид во списи и докази, записничарка опоменува адвокат

Судот во недостаток на аргументи на СЈО ги ограничува воведните говори на одбраната на обвинетите во предметот „ТНТ“ каде обвинети...