тони менкиновски

Пронајдени се 10 резултати на тема „тони менкиновски“
Вести

Менкиновски за осудените од 27ми април: Тие се херои за нас, ги осудија затоа што си ја бранеа и ја сакат татковината

Овие луѓе од тука ќе излезат и ќе бидат херои за нас. Херои со кои ќе ги учиме нашите деца како се чува својот дом, се брани својата земја...
Вести

Менкиновски за Шпански скали: Власта го злоупотребува Јавното обвинителство како во 47 година за спроведување политички прогон

Опозицијата ја обвинува власта дека го злоупотребува и користи Јавното обвинителство за спроведување на политички прогон во Република...
Вести

Интервју со Менкиновски: Владата наводно бара решение за СЈО, а моли Бога да не го најде, нашиот закон треба да обезбеди правда

„Некако психолошкиот страв од судирот со законите се прелева кај власта, па практично она што нас не обвинуваат станува некаков скриен...
Вести

Менкиноски: Не може да дозволиме СЈО кое нема да одговара пред никого, тоа не е својствено за демократија туку за монархија

Не можеме да дозволиме Специјално Јавно Обвинителство кое нема да одговора пред никого, тоа не е познато во ниту една демократска држава....